Gå til forsiden

Artikler

Les artikkel

Klubbkassa er en ny form for dugnad som kan redde idrettslag og foreninger fra økonomisk krise

Korona-restriksjoner gir dramatiske konsekvenser på mange områder. Dugnader avlyses og inntektene uteblir for idrettslag og frivillige organisasjoner innen kultur og humanitært arbeid.

Les mer

Les artikkel

Nye tider, nye inntektskilder for frivillige organisasjoner

Noen tenker kanskje at verden har stoppet opp med Korona-pandemien. Vel, det har den altså ikke. Den går videre, og når en løsning svikter, skapes det nye løsninger som tar over.

Les mer

Les artikkel

Sector Alarm gir 800 kroner for hver ny kunde fra Klubbkassa

Klubbkassa setter pengene inn på kontoen til den organisasjonen du velger, innen idrett, kultur eller humanitært arbeid. Du betaler ikke mer, du får en like god deal som du ellers ville fått.

Les mer

Les artikkel

La oss opprettholde idrettstilbudet til barn og unge

Hvordan kan vi sammen opprettholde idrettstilbudet til barn og unge.

Les mer

Les artikkel

Foreningene sliter økonomisk

Inntektene som forsvant.

Les mer

Les artikkel

Dugnadsånden lever - i sofaen

Dugnadsånden er norsk, og som nasjon er vi stolte av den. Nå har den tatt plass i sofaen, men ikke forstyrr, inntektsbringende arbeid pågår.

Les mer

Les artikkel

På Klubbkassa.no får du gode tilbud - og idrettslaget, korpset eller organisasjonen du velger får inntekter

Med Klubbkassa har dugnadslandet Norge fått en helt ny dugnadsform – innkjøpsdugnad. Prinsippet er veldig enkelt: Du kjøper tjenester og produkter du uansett trenger på Klubbkassa.no, og velger hvilket lag eller forening du ønsker å støtte.

Les mer

Les artikkel

En helt ny inntektskilde for idrett, kultur og humanitære organisasjoner

Klubbkassa.no er en ny innkjøpsordning for alle som er medlem i eller ønsker å støtte en organisasjon innen idrett, kultur eller humanitært arbeid. Du får gode tilbud og din hjertesak får provisjon av hvert eneste kjøp.

Les mer

Les artikkel

Kan en nettbasert innkjøpsdugnad erstatte vaffelsteking og dorullsalg?

Korona har ført til en alvorlig inntektssvikt i lag og foreninger innen idrett, kultur og humanitært arbeid. Dørsalg er blitt umulig og uten store arrangementer går det dårlig med vaffelsalget.

Les mer

Les artikkel

Kampen om gode handlinger

Koronaviruset har ført til sviktende inntekter til den frivillige sektoren, og avlyst, utsatt og stengt arrangementer innen idrett, kultur og frivillighet.

Les mer

Les artikkel

Sammen mot pandemien.

Nordmenn har bevist det siste året at vi er gode på å stå sammen i nasjonalt dugnadsarbeid. Aldri har landet vårt vært så avhengig av hverandre som det er nå.

Les mer

Les artikkel

Trenger du en katastrofe for å gi?

Glade givere eller passive patrioter? Hvordan er egentlig nordmenn når det kommer til å vifte med lommeboka i andres favør?

Les mer