Gå til forsiden

Artikler

Les artikkel

Idrettslag og tilskuddsordninger

Det er krevende å drifte et idrettslag. Idrettslag landet over trenger tilskudd for å generere penger til klubbkassene sine. Lagene er avhengig av tilskudd for å ha midler til blant annet utstyr og treningstøy. Så hvordan kan du bidra i en tid hvor en fysisk dugnad ikke er mulig?

Les mer

Les artikkel

Grasrotandelen styrker det frivillige Norge

Grasrotandelen ble lansert i 2009 og er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på syv prosent av innsatsbeløpet direkte til et lag eller en lokal frivillig organisasjon. Klubbkassa baserer seg på det samme, og gir deg muligheten til å støtte en valgfri organisasjon når du kjøper en tjeneste, uten å betale mer.

Les mer

Les artikkel

Å støtte idrettslag er fremtidens livbøye

Den frivillige idrettsbevegelsen er viktig for samfunnet vårt. Idretten engasjerer både yngre og eldre, og bidrar til bedret psykisk, fysisk og sosial helse. Innsatsen er til å ta og føle på, og det er derfor viktig å støtte idrettslag hvis man har muligheten.

Les mer

Les artikkel

E-sportsutøvere er dagens rockestjerner og fremtidens levebrød

Spillindustrien blomstrer som aldri før. E-sport er enkelt forklart en konkurranseidrett som går ut på å spille dataspill. Konkurranser og turneringer innen e-sport arrangeres like ofte som annen idrett, der profesjonelle spiller mot hverandre individuelt eller som lag. E-sport rommer utallige organisasjoner, men hvordan tjener disse penger? Og på hvilken måte kan du bidra med tilskudd til organisasjonene i dette universet?

Les mer

Les artikkel

Hjelp fotballtrenere gjennom den digitale dugnaden

Det kreves mye trening for å bli en god fotballtrener. En fotballtrener må binde seg til lange dager, sene kvelder og mye helgejobb for å utvikle seg selv og laget sitt. Tiden til å tenke på den økonomiske delen kan derfor bli knapp, så hvilke muligheter finnes det for å hjelpe til?

Les mer

Les artikkel

Korona-krise for norske organisasjoner

Loddsalg, loppemarkeder, dørsalg av ulike produkter, salg av vafler og pølser. Dette er aktiviteter som har gitt viktige inntekter til organisasjoner innen idrett, kultur og annet frivillig arbeid.

Les mer

Les artikkel

Viktig å opprettholde idrettstilbud til barn og unge 

Med Korona-pandemien har breddeidretten blitt rammet på flere måter. Smittevern og restriksjoner har ført til frafall av utøvere og betalende medlemmer. Frivillig innsats fra foreldre uteblir. Dugnadsbaserte inntekter er nullet.

Les mer

Les artikkel

Klubbkassa er en ny form for dugnad som kan redde idrettslag og foreninger fra økonomisk krise

Korona-restriksjoner gir dramatiske konsekvenser på mange områder. Dugnader avlyses og inntektene uteblir for idrettslag og frivillige organisasjoner innen kultur og humanitært arbeid.

Les mer

Les artikkel

Nye tider, nye inntektskilder for frivillige organisasjoner

Noen tenker kanskje at verden har stoppet opp med Korona-pandemien. Vel, det har den altså ikke. Den går videre, og når en løsning svikter, skapes det nye løsninger som tar over.

Les mer

Les artikkel

Sector Alarm gir 800 kroner for hver ny kunde fra Klubbkassa

Klubbkassa setter pengene inn på kontoen til den organisasjonen du velger, innen idrett, kultur eller humanitært arbeid. Du betaler ikke mer, du får en like god deal som du ellers ville fått.

Les mer

Les artikkel

La oss opprettholde idrettstilbudet til barn og unge

Hvordan kan vi sammen opprettholde idrettstilbudet til barn og unge.

Les mer

Les artikkel

Foreningene sliter økonomisk

Inntektene som forsvant.

Les mer

Les artikkel

Dugnadsånden lever - i sofaen

Dugnadsånden er norsk, og som nasjon er vi stolte av den. Nå har den tatt plass i sofaen, men ikke forstyrr, inntektsbringende arbeid pågår.

Les mer

Les artikkel

På Klubbkassa.no får du gode tilbud - og idrettslaget, korpset eller organisasjonen du velger får inntekter

Med Klubbkassa har dugnadslandet Norge fått en helt ny dugnadsform – innkjøpsdugnad. Prinsippet er veldig enkelt: Du kjøper tjenester og produkter du uansett trenger på Klubbkassa.no, og velger hvilket lag eller forening du ønsker å støtte.

Les mer

Les artikkel

En helt ny inntektskilde for idrett, kultur og humanitære organisasjoner

Klubbkassa.no er en ny innkjøpsordning for alle som er medlem i eller ønsker å støtte en organisasjon innen idrett, kultur eller humanitært arbeid. Du får gode tilbud og din hjertesak får provisjon av hvert eneste kjøp.

Les mer

Les artikkel

Kan en nettbasert innkjøpsdugnad erstatte vaffelsteking og dorullsalg?

Korona har ført til en alvorlig inntektssvikt i lag og foreninger innen idrett, kultur og humanitært arbeid. Dørsalg er blitt umulig og uten store arrangementer går det dårlig med vaffelsalget.

Les mer

Les artikkel

Kampen om gode handlinger

Koronaviruset har ført til sviktende inntekter til den frivillige sektoren, og avlyst, utsatt og stengt arrangementer innen idrett, kultur og frivillighet.

Les mer

Les artikkel

Sammen mot pandemien.

Nordmenn har bevist det siste året at vi er gode på å stå sammen i nasjonalt dugnadsarbeid. Aldri har landet vårt vært så avhengig av hverandre som det er nå.

Les mer

Les artikkel

Trenger du en katastrofe for å gi?

Glade givere eller passive patrioter? Hvordan er egentlig nordmenn når det kommer til å vifte med lommeboka i andres favør?

Les mer