Gå til forsiden

Idrettslag og tilskuddsordninger

Det er krevende å drifte et idrettslag. Idrettslag landet over trenger tilskudd for å generere penger til klubbkassene sine. Lagene er avhengig av tilskudd for å ha midler til blant annet utstyr og treningstøy. Så hvordan kan du bidra i en tid hvor en fysisk dugnad ikke er mulig?

Klubbdrift i idrettslag er ofte basert på frivillig arbeid og økonomiske utfordringer. For å finansiere et idrettslag og utvikle det videre, er klubben nødt til å ha en klubbkasse som ikke er tom. Det er ikke gratis å ta med laget sitt på fotballcup eller treningsleir, og økonomiske utfordringer kan fort føre til at lag aldri får dratt på slike arrangementer. Slike eventer er viktig for å skape en varig idrettsglede, og for å konkurrere og bli bedre lagspillere. Vanligvis ville dugnad vært en god måte å fylle klubbkassa på, men det siste året har innført en sosial stopp som forhindrer det tradisjonelle dugnadsarbeidet.

Heldigvis finnes det andre tilskuddsordninger som kan redde klubbkassene til idrettslag over hele Norge. Klubbkassa er en av løsningene som du ikke trenger å søke om tilskudd fra. Ved å benytte deg av tjenester gjennom Klubbkassa, bidrar du automatisk med et tilskudd til en valgfri organisasjon. På denne måten kan idrettslag over hele Norge fylle klubbkassene sine, kun fordi du kjøper tjenester du uansett trenger. Dermed vil idrettslagene ha råd til fotballcuper, treningsleirer og nye drakter til neste sesong.