Gå til forsiden

Kampen om gode handlinger

Skrevet Tuesday, May 18, 2021, sist oppdatert Thursday, May 20, 2021

KAMPEN OM GODE HANDLINGER

Koronaviruset har ført til sviktende inntekter til den frivillige sektoren, og avlyst, utsatt og stengt arrangementer innen idrett, kultur og frivillighet. Heldigvis har regjeringen bidratt med en krisepakke på en milliard kroner, som skal kompensere for tapet. Men hva kan du som enkeltperson gjøre for å bli en økonomisk bidragsyter i den pågående krisen?

Norge har gjennom det siste året hatt det høyeste antall permitterte og arbeidsledige siden andre verdenskrig. Krigen mot viruset fører til økonomiske problemer for enkeltpersoner, foreninger og organisasjoner over hele Norge. Sønnen din har kanskje ikke en fotballtrening å gå på lenger. Korpset til datteren din har kanskje utsatt øvinger på ubestemt tid. Idrettslaget familien din har vært en del av i generasjoner, har slått seg konkurs og vil ikke være her neste sesong.

Så hva kan du gjøre for å bevare tradisjonene, medlemskapene og utviklingen av aktiviteter som er så viktig for å styrke fellesskapet i samfunnet? 2020 har vært året for tap. I 2021 vil Klubbkassa få alle opp på beina igjen, mer stødig enn tidligere. Gjennom en digital dugnad, kan du bruke Klubbkassa for å få gode tilbud fra kjente merkevarer, som du allerede trenger. Dermed støtter du hjertesaken din uten å betale noe ekstra. Merkevarene som samarbeider med Klubbkassa er blant annet Telia, Sector Alarm, Godt Levert og Fortum. Uten internett, strøm og mat duger helten ikke. Så vær en helt, og bli med i kampen om gode handlinger.