Gå til forsiden

Kan en nettbasert innkjøpsdugnad erstatte vaffelsteking og dorullsalg?

Skrevet Tuesday, May 18, 2021, sist oppdatert Thursday, May 20, 2021

Kan en nettbasert innkjøpsdugnad erstatte vaffelsteking og dorullsalg?

Korona har ført til en alvorlig inntektssvikt i lag og foreninger innen idrett, kultur og humanitært arbeid. Dørsalg er blitt umulig og uten store arrangementer går det dårlig med vaffelsalget. Nå lanserer Klubbkassa en innkjøpsordning som kan erstatte noen av de tapte inntektene.

Vi er mange som deltar i frivillighets-Norge på en eller annen måte. Og alle er forbrukere som hvert år kjøper tjenester og produkter for milliarder. Ideen med Klubbkassa er å bruke vår samlede kjøpekraft til å forhandle gode avtaler med leverandører som flest mulig kan ha nytte av. For eksempel strøm, telefoni, tv, alarm, mat, bank osv. Fordi vi er så mange, er leverandørene villig til å strekke seg langt.

Dugnadsinnsatsen fra alle som steker vafler, organiserer loppemarkeder eller selger doruller er en viktig del av frivilligheten i Norge. Den skal vi videreføre. Men med Klubbkassa ønsker vi å bli et viktig supplement, med din hjelp.

Når du handler gjennom Klubbkassa.no er det du selv som velger hvem som skal få provisjon av salget. Provisjonen betales av leverandøren, uten at tilbudet til deg blir dårligere. Du får uansett leverandørens beste vilkår.