Gå til forsiden

På Klubbkassa.no får du gode tilbud - og idrettslaget, korpset eller organisasjonen du velger får inntekter

Skrevet Tuesday, May 18, 2021, sist oppdatert Thursday, May 20, 2021

På Klubbkassa.no får du gode tilbud - og idrettslaget, korpset eller organisasjonen du velger får inntekter

Med Klubbkassa har dugnadslandet Norge fått en helt ny dugnadsform – innkjøpsdugnad. Prinsippet er veldig enkelt: Du kjøper tjenester og produkter du uansett trenger på Klubbkassa.no, og velger hvilket lag eller forening du ønsker å støtte.

Fordi vi er så mange i det frivillige Norge, kan vi forhandle fram gode tilbud fra store aktører innen telefoni, strøm, alarm, tv, mat osv. Du får gode tilbud, minst like gode som om du går direkte til våre leverandører. Det idrettslaget, korpset eller organisasjonen du velger får provisjon av salget. Det er vinn, vinn, for å bruke et velkjent begrep.

Korona-pandemien har satt en stopper for mange dugnader. En del vaffelstekere og dorullselgere synes kanskje det er greit med en pause, men idretten, kulturlivet og alle våre frivillige organisasjoner trenger inntekter for å holde sine aktiviteter i gang. Med en alvorlig inntektssvikt er det nå mange lag og foreninger som må kutte i tilbud og aktiviteter til barn og unge, eller til folk som trenger hjelp.

Du skal steke veldig mange vaffelplater før du har tjent 1000 kroner. Med Klubbkassa har vi fått en løsning som kan erstatte noe av alt vi taper pga. Korona.

Klubbkassa er et lyspunkt i en vanskelig tid. Nå har lag og foreninger fått en helt ny inntektskilde som virkelig vil monne. Det eneste du må gjøre er å benytte deg av de gode tilbudene, og velge hvem som skal få provisjonen.