Gå til forsiden

Sammen mot pandemien.

Skrevet Tuesday, May 18, 2021, sist oppdatert Thursday, May 20, 2021

Sammen mot pandemien.

Nordmenn har bevist det siste året at vi er gode på å stå sammen i nasjonalt dugnadsarbeid. Aldri har landet vårt vært så avhengig av hverandre som det er nå. Aldri har hver landsborger hatt så tungt ansvar hvilende på skuldrene. Dugnaden er i gang, og den er større enn noensinne.

Dugnad er ikke bare raking i hagen, plukking av søppel og sene kvelder med vaffelsteking. Dugnad er ikke bare loppemarked, karameller på boks og lange

helger med småprat. Covid-19 har ekspandert til en skremmende pandemi, som har satt alle nordmenn i arbeid. Ingen kommer seg unna restriksjonene som er satt i samfunnet, eller dugnaden som fortsatt står uten sluttdato.

Viruset har ikke bare tatt fra oss mennesker vi er glad i, men det har tatt fra oss økonomiske gunstigheter. Butikker er slått konkurs, barer er stengt og idrettslag oppløst. Klubbkassa er tom, og det eneste som gjenstår er idrettsgleden.

Det er ikke vanskelig å skjønne at idretten må støttes økonomisk for at den skal gå rundt. Økonomi er kjernen i enhver organisasjon, og uten donasjoner og klubbstøtte overlever ikke en organisasjon lenge. Fotballtrenere står med trøya i hånda, og en tom sparegris i den andre. Pandemien er her for å bli, og dugnaden har aldri vært mer krevende og nødvendig enn nå.

Klubbkassa strekker ut en hånd i denne vanskelige tiden, og gjør dugnaden lettere for klubbene og organisasjonene som sliter. Ved å bestille tjenester du uansett trenger, donerer du også en verdig sum til klubben du mener fortjener det. Slik overlever klubber, idrettslag og organisasjoner den oppslukende pandemien.