Gå til forsiden

Sector Alarm gir 800 kroner for hver ny kunde fra Klubbkassa

Skrevet Tuesday, May 18, 2021, sist oppdatert Thursday, May 20, 2021

Sector Alarm redder liv og forhindrer innbrudd over hele Europa med sine alarmpakker som inkluderer brann-, innbrudd- og panikkalarm. Alarmen tilpassestil deg og din families ønsker og behov. En av de viktigste funksjonene er oppkoblingen til Sector Alarm sin døgnbemannede alarmstasjon. Slik kan du være trygg på at du får nøyaktig den hjelpen du behøver hvis alarmen utløses – uansett om du er hjemme eller på reise.

Brannalarmen reddet René.

René Häberle fra Fredrikstad var nær ved å miste livet. Takket være boligalarmen fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Sector alarm har 25 års erfaring og over 530000 kunder i hele Europa. De har vunnet priser for beste kundeservice hele 11 ganger. De har prisvinnende designog de håndterer innkommende alarmer på kun 12 sekunder. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du føle deg trygg, både når du er hjemme og når du er på jobb eller på reise. Med en app på smarttelefonen kan du ha full oversikt over boligen din til enhver tid. Du kan få beskjed når barna kommer hjem, sjekke temperaturen eller benytt mange av de andre funksjonene uansett hvor du er.Det er lett å tenke at «det skjer ikke med meg», men du kan aldri være sikker. Bestill Sector alarm gjennom Klubbkassa nå, så sikrer du både boligen din og inntekter til ditt lokale idrettslag, korpset til barnebarnet eller en annen organisasjon du velger

Klubbkassa har forhandlet fram en veldig god avtale med Sector Alarm. Hele 800 kroner kan vi utbetale for hver boligalarm som kjøpes gjennom Klubbkassa. Pengene går til en organisasjon eller sak du velger.

Alt dette er inkludert i en boligalarm fra Sector Alarm

Sentralenhet med oppkobling via mobil- og internett, brukervennlig betjeningspanel, to bevegelsesdetektorer med kamera, røykdetektor, magnetkontakt, nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til din bolig og installasjon av utstyr.