Gå til forsiden

Hva er din hjertesak?

Prinsippet er veldig enkelt: Du kjøper tjenester og produkter du uansett trenger på Klubbkassa.no, og velger hvilket lag eller forening du ønsker å støtte.

Søk etter organisasjon, lag eller forening
Søk

Fordeler

Støtt hjertesaken-uten å betale noe ekstra

Gode tilbud fra kjente merkevarer-som du allerede trenger

Gjør dugnaden digital-så blir det enklere

Kjøp smart - Støtt en sak

Klubbkassa er en ny løsning, laget for nye tider. Det er en digital form for dugnad. Vi tilbyr produkter og tjenester du trenger i hverdagen til gode priser. Ved å velge et tilbud, gir du samtidig et bidrag til en sak du brenner for, uten at det koster deg noe ekstra. Det er leverandørene og Klubbkassa som står for bidraget.

Nyheter

Les artikkel

Klubbkassa er en ny form for dugnad som kan redde idrettslag og foreninger fra økonomisk krise

Korona-restriksjoner gir dramatiske konsekvenser på mange områder. Dugnader avlyses og inntektene uteblir for idrettslag og frivillige organisasjoner innen kultur og humanitært arbeid.

Les mer

Les artikkel

Nye tider, nye inntektskilder for frivillige organisasjoner

Noen tenker kanskje at verden har stoppet opp med Korona-pandemien. Vel, det har den altså ikke. Den går videre, og når en løsning svikter, skapes det nye løsninger som tar over.

Les mer

Les artikkel

Sector Alarm gir 800 kroner for hver ny kunde fra Klubbkassa

Klubbkassa setter pengene inn på kontoen til den organisasjonen du velger, innen idrett, kultur eller humanitært arbeid. Du betaler ikke mer, du får en like god deal som du ellers ville fått.

Les mer

Sitater