Gå til forsiden

Om oss

Ved å samarbeid kan vi få til fantastiske resultater, dette viser frivillighets Norge eksempler på hver eneste dag i vårt langstrakte land. Men uansett om du driver med korps, fotball eller jobber med bistand og frivillighets arbeid så må alle forholde seg til den økonomiske realiteten. Det blir derfor ofte mer fokus på økonomisk administrasjon enn det blir på hovedoppgavene for våre frivillige der ute.

Dette ønsker vi å endre.

Klubbkassa er en salgsplattform hvor vi tilbyr produkter fra kjente leverandører som Telia, Canal Digital, Fortum, Sparebanken Telemark og Sector Alarm med flere til konkurransedyktige priser.

Handler du her vil du støtte din organisasjon eller hjertesak etter de samme prinsippene som grasrotandelen. Dette vil si at du nå får muligheten til å økonomisk støtte din hjertesak samtidig som du gjør en god deal. Vi håper at vi sammen med våre leverandører og deg kan hjelpe til å bidra til at frivillighets Norge kan fokusere mer på sine hovedoppgaver og mindre på å få den økonomiske hverdagen til å gå rundt.